ANULADA LA RESISTENCIA DE BREDA del 24 de novembre

Nota infor­ma­tiva del Moto-club de Breda.

Bones                                                                                                                                                                                                                Al final em deci­dit no fer la cursa de resis­tèn­cia del dia 24 per no poder donar garan­tia de tenir prou gent per dur-la a terme amb les con­di­ci­ons que es mereix.

Us volem dema­nar dis­cul­pes per el tres-vals que aixo us pot representar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook

+ 50 = 52

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>