Cursa Festa Major de Maçanet de la Selva (NO PUNTUABLE PER CAP CAMPIONAT)

Peu a Baix Motors­port Club Girona Asso­ci­a­ció de fes­tes i cul­tura CABRAPOMA de Maça­net de la Selva orga­nitza dins la pro­gra­ma­ció de la FESTA MAJOR DE MAÇANET DE LA SELVA , el Pro­per 10 d’AGOST del 2019 exhi­bi­ció de COTXES de RALLI, KART CROSS i BUGGYS durant el mati de 9h a 13h I a la Tarda CURSA AMERICANA DE MOTOS i QUADS DE MAÇANET DE LA SELVA

CAL FER LA RESERVA ins­crip­ció PER ANTICIPAT avans d’EL DIA 10 d’AGOST  tru­can al telè­fon 630.983 780. Joan

Cartell maçanet Peu a Baix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook

27 − 24 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>