3a Cursa Resistència 3h Seva-Laia Sanz Campionat Accema el dijous 01 de Novembre

La tercera edició de la “Cursa de Resistència 3h Seva-Laia Sanz” escalfa motors!

El pro­per dijous 01 de Novem­bre es durà a terme les 3 hores de Resis­tèn­cia de Seva (home­natge a la Laia), Cam­pi­o­nat Accema 2018

Orga­nitza: Club espor­tiu Amics de de la Moto de Vidre­res i Accema

NOTA MOLT MOLT IMPORTANT                                                                            Cal tenir en compte aques­tes reco­ma­na­ci­ons:  Les preins­crip­ci­ons es tan­ca­ran a 65 equips o el dimarts a les 24h.  Es par­ti­ci­para amb un sol trans­pon­der per equip i per aixo cal tenir el suport a les dos motos. Si no teniu el suport de la fcm, cal feru saber quant feu la vos­tre preins­crip­ció. Cal porta els núme­ros de les pla­ques ben fets o mate­rial per fer-lo al moment. Si no es por­ten els núme­ros de les pla­ques per­fec­ta­ment clars i con­tras­tats no es podrà accedí a pista.

Les Cate­go­ries de la Resis­tèn­cia son: Màster-29, Màster-39, Veterà, Elit, Únic, Femi­nes i Local.

Els hora­ris son:  de 07:30 a 08:15h ins­crip­ci­ons, tot seguit entre­na­ments i la cursa.

Aquí podeu fer la vos­tre  ins­crip­ció!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook

32 − 25 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>