ULTIMA INFORMACIÓ CAMPIONAT ACCEMA

Accema informa a tots els pilot que vin­guin a par­ti­cipa a la resis­tèn­cia de Roda de Ter, que tenen que porta el suport del trans­pon­der que es far servi per fer el cam­pi­o­nat de la Fcm, si no dis­po­seu de aquest suport cal infor­mar per whap al 633650297.

Canvi de data del moto­cròs de Figue­res.  El MX de Figue­res can­via de data i es durà a terme el diu­menge dia 20 de Maig, ja que el dia que teníem pre­vist, en el cir­cuit de Sant Hilari es durà a terme el moto­cròs de la lliga de la FCM.

Dis­cul­peu les molèsties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook

− 4 = 2

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>