V-3 Hores Resistencia i Cursa Americana Roda de Ter i les Masies de Roda Campionat Accema 2018

El pro­per diu­menge 29 d’Abril es durà a terme la Cursa Ame­ri­cana de Roda de Ter Cam­pi­o­nat Accema 2018, sola­ment, per les cate­go­ries infan­tils i clàs­si­ques, el Dimarts 01 de Maig les 3 hores de Resis­tèn­cia de Roda de Ter, Cam­pi­o­nat Accema 2018

Orga­nitza: Accema – Amics Roda de Ter

NOTA MOLT MOLT IMPORTANT                                                                            Cal tenir en compte aques­tes reco­ma­na­ci­ons:  Les preins­crip­ci­ons es tan­ca­ran a 110 equips o el dijous a les 24h. Cal porta el suport del trans­pon­der que es far servi per les cur­ses de la fcm. Es par­ti­ci­para amb un sol trans­pon­der per equip i per aixo cal tenir el suport a les dos motos. Si no teniu el suport de la fcm, cal feru saber quant feu la vos­tre preins­crip­ció. Cal porta els núme­ros de les pla­ques ben fets o mate­rial per fer-lo al moment. Si no es por­ten els núme­ros de les pla­ques per­fec­ta­ment clars i con­tras­tats no es podrà accedí a pista.

Les Cate­go­ries de la Resis­tèn­cia son: Màster-29, Màster-39, Veterà, Elit, Únic i Femines

Les Cate­go­ries de la Ame­ri­cana son: 50-deb, 50cc, 65cc, 85cc, Clàssiques-80,    Clàs­si­ques i Clàssiques-evo .

Els hora­ris son:  de 07:30 a 08:45h ins­crip­ci­ons, tot seguit entre­na­ments i la cursa.

Aquí podeu fer la vos­tre  ins­crip­ció!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook

6 + 3 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>