XXIV Motocròs de Vidreres, ùltima del Campionat Accema/Fcm 2017 els dies 02 i 03 de desembre

cartell mx vidreres

Aquí podeu fer la vos­tre  ins­crip­ció!

Orga­nitza: AM Vidreres

NOTA MOLT MOLT IMPORTANT                                                                            Cal tenir en compte que les preins­crip­ci­ons es tan­ca­ran el dijous a les 24h amb el seu preu habi­tual, a partí del diven­dres el moto-club serà qui podrà accep­tar o no l’inscripció previ càr­rec del 50º/o.

Les Cate­go­ries son: dis­sabte, 50-deb, 50cc, 65cc, 85cc, Clàs­si­ques i Pit-bike. Diu­menge, Amics, Màster-29, Màster-39, Veterà i Elit.

Els hora­ris son:  de 08:00 a 14:00h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook

58 − = 49

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>