ENTRENAMENTS CIRCUIT DE VIDRERES

Els res­pon­sa­bles del cir­cuit de Vidre­res, ens infor­men dels dies que esta obert per entre­nar en el cir­cuit de Moto­cròs durant aques­tes tres set­ma­nes que es durant a terme la última cursa del cam­pi­o­nat Accema de Moto­cròs, el dis­sabte dia 02, nens, clàs­si­ques i pit-Bike,  el diu­menge dia 03 cate­go­ries supe­rior, i el dia 10 últim Moto­cròs de La Lliga de la Fcm.

Dime­cres 22 i Diven­dres 24 esta obert per entre­nar de 13 a 18h

Diu­menge 26 com ja es habi­tual de 09 a 14h

Dime­cres 29 de 10 a 18h.

La següent set­mana els dies 06 i 08 obert de 09 a 14h

Dis­sabte 09, obert el matí de 09 a 14h per entreno de nens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook

+ 2 = 8

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>